Fogfehérítés

Amennyiben elszíneződtek vagy foltossá váltak fogai, vagy egyszerűen csak szeretne egy fiatalosabb megjelenést, a fogfehérítés lehet az Ön számára az ideális kozmetikai fogászati kezelés!

Mitől színeződhetnek el a fogaim?

A fogak elszíneződésének számos oka lehet:

 • leggyakrabban az elfogyasztott italok és ételek okoznak elszíneződést, amelyek idővel bejutnak a fogzománc alsóbb rétegeibe, ahonnan már nem lehet eltávolítani azokat egy sima fogmosással (kávé, tea, szintetikus ételszínezék, stb.)
 • dohányzás
 • elszíneződött tömések

Fogfehérítés előtt

A fogfehérítést megelőzően érdemes részt venni egy fogászati szűrésen. Amennyiben a konzultáció során a fogorvos szuvas fogat talál, vagy úgy ítéli meg, hogy gyökérkezelésre lenne szüksége a páciensnek, úgy érdemes elvégeztetni a kezeléseket még a fogfehérítés előtt. Érdemes a régi töméseket is kicseréltetni, illetve leszedetni a fogkövet.

Fogfehérítés

Miért a ZOOM! AP (Advanced Power) fogfehérítést ajánljuk?

Ezt a fogfehérítési technikát magasan képzett fogorvosaink végzik, így a végeredmény biztosan olyan lesz, amilyet szeretne. A Zoom! AP (Advanced Power) fogfehérítés a Hollywoodi sztárok körében is a legelterjedtebb fehérítési módszer!

A ZOOM! AP fogfehérítés:

 • professzionális: az egyik legmodernebb fogfehérítő rendszer
 • gyors: hófehér fogak, magabiztos mosoly akár 1 óra alatt
 • hatékony: akár 5 árnyalattal fehérebb mosoly
 • tartós: akár évekig tartó ragyogó, fehér fogak
 • megbízható: tapasztalataink szerint a számos rendelkezésre álló fehérítő rendszer közül eddig a leglátványosabb és legmegbízhatóbb eredményt a Zoom! biztosítja
 • biztonságos: klinikai tesztek igazolják, hogy a ZOOM! fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás

A ZOOM! fogfehérítés kezelésének menete:

 1. A ZOOM! fogfehérítést minden esetben professzionális fogtisztítás előzi meg, amelyet fogászatunkon most akciós áron
  23 500 Ft helyett 14 000 Ft-ért végezzük!
 2. A szájterpesz felhelyezését követően az íny fényre keményedő anyaggal történő izolálása, védelme. A nyelv, a pofa védelmére a szájterpesz illetve nagy nedvszívó képességgel rendelkező speciális szövésű anyagok szolgálnak.
 3. Mind a páciens, mind a fogfehérítésben résztvevő személyzet védőszemüveget kap.
 4. A nagy koncentrációjú fogfehérítő anyag felhelyezése.
 5. Minden egyes 15 perces ciklus között az izolálás ellenőrzésre a használt fehérítő anyag eltávolításra és új fogfehérítő zselé kerül felhelyezésre

Fogfehérítés után – őrizze meg sokáig ragyogó mosolyát!

Közvetlenül a fogfehérítést követően tilos pár óráig fogat mosni! A ZOOM! eljárás során ugyanis a fogzománc felső rétege átmenetileg felpuhul, majd a fogfehérítést követően egy kis idő elteltével megint visszanyeri keménységét és képességét arra, hogy megvédje a fogat a fizikai behatásoktól.

A ZOOM! AP fogfehérítés tartóssága évekre szól, ennél gyakrabban nem is ajánlott a fogfehérítés elvégeztetése. A tényleges eredmény időtartamát emellett a páciens életmódja is befolyásolja. ha például rendszeresen fogyaszt kávét, teát, bort, mesterséges színezéket tartalmazó ételeket és esetleg dohányzik is, akkor mosolya ragyogásának fenntartása érdekében gyakrabban kell elvégezni a fogfehérítést, mint azon pácienseknek, akik más életmódot folytatnak.

A fogfehérítés eredményének maradandóvá tétele érdekében ajánlott a fogfehérítő fogkrémek használata, valamint részt venni fél-, egy évenként egy kontroll vizsgálaton, illetve bizonyos időközönként igénybe venni egy dentálhigiéniás kezelést is.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Létezik a ZOOM! fogfehérítésnek bármilyen hátránya vagy káros hatása?

A ZOOM! fogfehérítésnek nincsen semmilyen hátránya a fogak, a szájüreg és a páciens egészségi állapotára vonatkozóan. Ez a fogfehérítési rendszer ugyanis professzionális és minimálisan invazív, így nem roncsolja a fogakat.

EU előírásoknak megfelelően szigorúan tilos 6%-nál nagyobb koncentrációban hidrogén-peroxidot használni. A mi fogászati klinikánk kezelői, az itt végzett eljárások, használt eszközök és alapanyagok mind megfelelnek az ISO-9001-es szabványnak, klinikánkon minden munkafolyamat a legmagasabb EU-s sztendereknek felel meg, ami garanciát nyújt fogai épségének védelmére!

A ZOOM! módszernek egyetlen hátránya van: az ára.

A Medicover fogászatán az ár sem hátrány, mert nálunk a ZOOM! fogfehérítést akciós áron 92 000 Ft helyett 60 000 Ft-ért veheti igénybe, ráadásul a fehérítést minden esetben megelőző fogkőleszedést is akciós áron 23 500 Ft helyett 14 000 Ft-ért megkapja!

Miért nem ajánlunk más fogfehérítő rendszert?

Az előkészítetlen és kontrollálatlan kezelés hatástalan, illetve előre nem látható kellemetlenségeket okozhat. Bár elérhetőek olcsóbb megoldások is, azok tapasztalataink szerint közel sem ennyire tartósak és nem nyújtanak ilyen látványos eredményt. Más rendszereknél, időigényes (például otthoni fogfehérítés esetén legtöbbször két hét) a fehérítés teljes folyamata.

Milyen esetben lehet és milyen esetben nem érdemes fogfehérítést alkalmazni?

A fogfehérítés alkalmazhatóságáról minden esetleg a konzulens fogorvos dönt, figyelembe véve az Ön igényeit és fogainak állapotát. Ha például az elszíneződés túl intenzív vagy úgy ítéli meg, hogy ZOOM! AP fogfehérítéssel nem hozható helyre, akkor például javaslatot tehet porcelán foghéj vagy fogkorona alkalmazására is. Az se felejtse el, hogy a fogak alap, természetes színe öröklött tulajdonság, így nem minden esetbe érhető el az a vakító elefántcsont árnyalat, amely a reklámokból köszön vissza. Viszont a fogászati klinikánkon a ZOOM! AP fogfehérítéssel mindent megteszünk azért, hogy pácienseink a lehetőségekhez képest a legszebb mosollyal távozhassanak a kezelést követően.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

FacebookLinkedInGoogle+
 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés

[contact-form-7 404 "Not Found"]