Medicover Eiffel Klinika 1062 Budapest Teréz Krt 55-57.

Phone+36 (1) 465 3100

dental@medicover.hu

Kezelések

Implantátum

box1

Az implantációs beavatkozás egy modern, biztonságos és fájdalommentes eljárás, melynek végeredménye a tökéletes és esztétikus fogpótlás. Ingyenes konzultációval és akciós árakkal várjuk!

Szájsebészet

dentalimplants

Fájdalommentes ambuláns ellátás keretében nyújtjuk a bölcsesség fogak, foggyökerek és gyökércsúcsok eltávolítását, csontpótlást illetve további kisebb műtéteket.

Fogpótlás

cosmeticdentistry

Minden foghiányra megoldást kínálunk Klinikánkon legyen az fémkerámia- vagy cirkónium korona, híd pótlás, héjkerámia vagy, kivehető fogsor.

Fogszabályozás

fogsz89x132

Nincs jobb dolog egy önfeledt mosolynál!
Jöjjön el ingyenes konzultációnkra, ahol biztosan megtaláljuk az Önnek és családjának legmegfelelőbb megoldást.
A fogszabályzást sosem késő elkezdeni!

Konzerváló fogászat

dentalhyg

Az egészséges fog mindennél többet ér! Az esztétikus tömések, gyökérkezelések, inlay, onlay pótlások, a barázdazárás, mind a fogak állagának megőrzését szolgálják.

Ingyenes fogászati szűrés és konzultáció

Ingyenes Fogászati szűrés és konzultáció - Medicover Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat A szép és ápolt fogsor, a magabiztos, boldog mosoly nem csak esztétikai szempontból fontosak, hanem az egészségmegőrzés és a megelőzés fontos részét is képezik. Ezért szükséges a fogászati szűrővizsgálatok rendszeres, évenkénti elvégzése. Ingyenes szűrési és konzultációs időpontjáért hívja Call Centerünket a +36 (1) 465 3100 telefonszámon! Miért fontos a rendszeres fogászati szűrés? Gyerekeknek:… Read more »

Dentálhigiéniai kezelés

DSC_4312

Az évtizedek alatt megváltozott táplálkozási szokások miatt egyre nagyobb hangsúlyt kell fordítani a szájápolásra, mely nemcsak a saját fogazat megtartását segíti, hanem az elkészült fogpótlások, implantátumok élettartamát is meghosszabbítja.