Klinika

Budapest szívében a Nyugati Pályaudvar szomszédságában, modern és exkluzív környezetben a Medicover Eiffel Klinikán várja a Medicover fogászati klinika. Ez egyben Magyarország egyik legnagyobb magán-egészségügyi intézménye, ahol a fogászati ellátás mellett közel 38 szakágban biztosítunk egészségügyi szakellátást.

A Medicover Eiffel Klinika minden szakágban, a belgyógyászattól a szemészetig a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel van felszerelve. A 60 fős magasan képzett, több nyelven beszélő szakorvos csapatunk évente közel 80 000 vizsgálatot végez a Klinikán.

A Medicover Budapesten 3 Klinikával rendelkezik (Medicover Alkotás Klinika, Medicover Eiffel Klinika, Medicover Kórház és Klinika) és Budapesten érhető el a Medicover Kórházon belül a Medicover Fejlett Diagnosztikai Központ (MR, CT) is.

Az Eiffel Klinikán a Medicover fogászata magas szintű minőségi elvárásoknak felel meg; az egyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást nyújtunk. Magas technikai színvonalon kiváló minőségi anyagokat használunk fel modern fogászati módszereket alkalmazva.

Figyelmes, kiválóan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunkban gyakorlott fogorvosok és szájsebészek garantálják a probléma- és fájdalommentes, valamint eredményes fogászati kezeléseket.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

 
Kérjük töltse ki űrlapunkat!
 
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Vállalati egészségbiztosítási csomag ajánlatkérés

[contact-form-7 404 "Not Found"]