Fogszabályozás akció

FOGSZABÁLYOZÁSI AKCIÓ A MEDICOVER FOGÁSZATÁN!

A TELJES FOGSZABÁLYOZÁSI CSOMAG MOST 15% KEDVEZMÉNNYEL ÉRHETŐ EL!

A kedvezményes ár vonatkozik:

 • a fogorvosi konzultációra
 • a panoráma röntgenre
 • a fogszabályozási terv elkészítésre
 • a fogszabályzó készülékre

azaz a teljes fogszabályozási csomagra ami a fogszabályozó készülék felhelyezéséhez kell!

KÉRJEN IDŐPONTOT MÉG MA, MERT A KEDVEZMÉNY CSAK A JANUÁR VÉGÉIG BEJELENTKEZŐKNEK ÉRVÉNYES!

Alkalmas vagyok fogkorona felhelyezésére?

A Mini-Roth hagyományos fém fogszabályozás csomag most 158 200 Ft/fogív helyett csak 130 270 Ft/fogív!

Az Inspire Ice hagyományos porcelán fogszabályozás csomag most 233 200 Ft/fogív helyett csak 194 020 Ft/fogív!

A Damon Q önzáró fém fogszabályozás csomag most 258 200 Ft/fogív helyett csak 215 270 Ft/fogív!

BEJELENTKEZÉSHEZ HÍVJA A +36 1 465 3100 TELEFONSZÁMOT VAGY ÜZENJEN NEKÜNK!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Tegye fel kérdéseit, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

A modern fogszabályozásról

Sok ember a fogai miatt nem mer mosolyogni, pedig manapság egyre elterjedtebb a fogszabályozás mind gyermekek, mind felnőttek körében. Ez köszönhető a növekvő esztétikai igényünknek és az egészségtudatosságunknak.

Ma már tudjuk, hogy az egészséghez, a megfelelő emésztéshez az első lépés a jó rágófunkció, na és persze a szépséghez a tökéletes mosoly is elengedhetetlen. Ezek könnyen elérhető és megvalósítható célok fogszabályzó kezelés segítségével bármely életkorban.

Ma már rengeteg féle fogszabályozó készülék van a piacon, a hagyományos ragasztott fém készülékektől az átlátszó láthatatlan fogszabályozókig, segítségünkkel mindenki megtalálhatja a neki valót.

A növekvő esztétikai igények és egészségtudatosság azonban elterjedté, sőt divatossá tette a készülékeket. Azok számára, akik semmi esetre sem szeretnék, hogy a fogszabályozójuk észrevehető legyen, a láthatatlan fogszabályozás nyújthat megoldást.

Clear Aligner láthatatlan fogszabályozó

Jelentkezzen be a +36 1 465 3100 telefonszámon

Hogyan történik a fogszabályozás?

 1. Munkatársaink panoráma röntgent készítenek és a fogszabályzó szakorvos megvizsgálja a fogazatot.
 2. A felvétel és a vizsgálat alapján előzetes ajánlat készül.
 3. Az ajánlat elfogadása után egy teleröntgen felvételt készítünk a páciens fogazatáról oldalról, hogy a fogorvos helyesen beállíthassa fogak helyzetét és a harapást is.
 4. A fogszabályozó szakorvos egyeztet az esetlegesen szükséges foghúzásokról egy szájsebész kollégával vagy fogorvossal.
 5. Megtörténik a szájsebészeti beavatkozás, mely egyes esetekben sima fogeltávolítás, más helyzetekben, mint például a bölcsességfog kihúzásánál, komplex szájsebészeti beavatkozást jelent.
 6. A végleges kezelési terv szerint a fogorvos felhelyezi a bracketeket (tappancsokat) a fogakra, valamint a gyűrűt/tubust a leghátsó fogakra, a kezdőívet pedig középre.
 7. A kontrollok során a fogszabályozó szakorvos a fogak helyzetének megfelelően igazít a fogszabályozón, szükség esetén ívet is cserél az elérni kívánt végső állapot szerint.
 8. Amikor a fogak helyükre rendeződtek, a fogorvos eltávolítja a rögzített fogszabályozó készüléket. Ezzel egy időben lenyomatot veszünk a kivehetős fogszabályozó készülékhez.
 9. Az éjszakai, kivehető készüléket a fogszabályozó szakorvos útmutatásai alapján addig kell hordani, míg a fogak helyzete megfelelően rögzül.

Fogszabályozás árak

A fogszabályzás ára függ a választott készülék típusától, a kezelés hosszától és attól is, hogy a kezelés megkezdése előtt szükséges-e szájsebészeti beavatkozás. Minden fogszabályzó típushoz készítettünk Önöknek egy kalkulációt, amely összefoglalja felhelyezésének költségeit, hogy segítsük a döntéshozást. A kalkulációkban feltüntetett fogszabályzó árak egy állcsontra vonatkoznak és nem tartalmazzák a kezelés során szükséges konzultációk díját, mivel ezek száma a kezelés hosszától és összetettségétől függ.

Kattintson a linkre a fogszabályzó árak megtekintéséhez!

Fogszabályozás - Felnőtt

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

Call Now Button