Fogszabályozás

2021-07-22

Fogászati Klinikáink és az ezekben működő székeink száma is folyamatosan bővül. Az ügyfeleket, eszközöket, környezetet mi biztosítjuk, Ön hozza saját szaktudását és tapasztalatát.
2021-05-05

A fogászati lézerterápia előnyei

A lézert számos egészségügyi területen alkalmazzák, így a korszerű fogászati rendelőkben is megtalálható. A berendezés használata nem csak a páciensek számára előnyös, de nagyban megkönnyíti az orvos munkáját is, hiszen ezáltal fájdalommentes kezelést biztosíthat.
2018-02-27

Belső vagy külső fogszabályzó?

Körüljártuk a belső és külső fogszabályzók előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk Önnek döntést hozni személyre szabott fogszabályzásához
2018-02-26

Harapási rendellenességek 2. – Következményei és kezelésük

A harapási rendellenességek szokatlan következményekkel is járhatnak. Tudjon meg ezekről és kezelési lehetőségeikről többet!
2018-02-25

Harapási rendellenességek 1. – Leggyakoribb típusok

Számos egyedi harapási deformitással is találkozhatunk, ám legtöbbjük rendelkezik valamilyen közös jellemzővel. Sorra vettük a leggyakoribb harapási eltéréseket.
2018-02-14

Tények és tévhitek a fogszabályzással kapcsolatban

A fogszabályozás ma már sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár, mint akár 20 éve. Felnőttként is érdemes belevágni, mert az esztétikus mosoly ma már trendi!
Call Now Button