Fogászati kezelések

Fogászati kezelések, fogászati beavatkozások

Tekintse meg széles körű fogászati kezelési kínálatunkat, amelyben az egyszerűbb fogtöméstől és gyökérkezeléstől kezdve a fogfehérítésen át a fogpótlásig, fogsorok készítéséig és fog implantátumok beültetéséig mindent megtalál!

A Medicover Fogászaton Budapest belvárosában, exkluzív környezetben, a legmodernebb fogászati eszközökkel és berendezésekkel várja pácienseit. Fogorvosaink, fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink mindent megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt, legyen szó kozmetikai, protetikai vagy szájsebészeti beavatkozásról.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Alkalmas vagyok fogkorona felhelyezésére?
fogszabalyzo-arany

Fogszabályozás

Milyen esetben javasolt a fogszabályozás? Lehet felnőttkorban is fogat szabályozni? Milyen fogszabályozó készülékeket és eljárásokat alkalmazunk fogászati klinikánkon? Mik a kivehető és mi a rögzített fogszabályozó előnyei? Olvassa el írásunkat a témában és kapjon választ kérdéseire az alábbiakban.

fogaszati-eszkozok-arany

Fogtömés

Mi az esztétikus fogtömés és mi a fogtömés menete? Mik az előnyei a színben a foghoz illeszkedő fogtöméshez és milyen esetekben javasolt az esztétikus fogtömés alkalmazása? Mi a barázdazárás és mik a lépései? Olvasson többet fogászati klinikánkon alkalmazott fogtömési módszerekről itt.

fogaszati-anesztezia-arany

Gyökérkezelés és lézeres gyökérlezelés

Milyen problémákat lehet orvosolni gyökérkezeléssel? Mik a gyökérkezelés lépései és hogy történik az utókezelés? Tudjon meg többet a fogászati klinikánkon teljesen fájdalommentesen végzett gyökérkezelésről az alábbiakban.

fogaszati-korona-arany

Porcelán korona

Mi a fogkorona és milyen esetekben alkalmazható? Tudjon meg többet a fémkerámia korona mint fogpótlás előnyeiről és áráról, ismerkedjen meg a CAD/CAM technológiával. Tekintse meg látványos előtte-utána fotó sorozatunkat itt.

fogaszati-korona-arany

Cirkónium korona

Mi az a fogkorona és milyen esetekben alkalmazható? Tudjon meg többet a cirkónium korona mint fogpótlás előnyeiről, ismerkedjen meg a CAD/CAM technológiával és tekintse meg látványos előtte-utána fotó sorozatunkat.

fogaszati-korona-arany

Préskerámia korona

Mi az a fogkorona és milyen esetekben alkalmazható? Tudjon meg többet a cirkónium korona mint fogpótlás előnyeiről, ismerkedjen meg a CAD/CAM technológiával és tekintse meg látványos előtte-utána fotó sorozatunkat.

fogvedelem-arany

Porcelán héj

Mi a porcelán héj, milyen funkciói és előnyei vannak? Milyen esetekben érdemes foghéjat használni fogkorona helyett? A héj felhelyezése károsíthatja a fogat? Tudjon meg többet erről a kozmetikai fogászati eljárásról az alábbiakban!

fogaszati-rontgen-arany

Fogsorok

Milyen típusú fogsorokat készítünk a Medicover Dentalnál? Mi a különbség a rögzített és a rögzítés nélküli fogprotézis között? Mik az előnyei az implantátumra rögzített, kivehető fogpótlásnak? Mennyibe kerül egy fogsor? Olvasson többet a fogpótlási megoldásainkról, ismerkedjen meg az egyes fogsor típusokkal.

fogaszati-szek-arany

Szájsebészet

Milyen esetekben indokolt a szájsebészeti beavatkozás? Mikor szükséges sebészi úton eltávolítani egy fogat? Mikor ajánlott a csontpótlás vagy arcüreg emelés végrehajtása? Tudja meg kérdéseire a válaszokat az alábbiakban.

fogaszati-implantatum-arany

Implantátum

Mi a fog implantátum és miért lehet az Ön számára ideális fogpótlási megoldás? Mennyibe kerül a fogászati implantátum és mi a fogbeültetés menete? Ismerje meg az implantátummal történő fogpótlás előnyeit.

fog-higienia-arany

Fogkő eltávolítás

Mi a fogkő és hogyan alakul ki? Milyen következményei lehetnek a felgyülemlett és kezeletlen fogkőnek? Mik a fogkő eltávolítás előnyei, mi a menete és a mi teendő utána? Tudjon meg mindent a fogkő leszedésről itt.

fogaszati-kezeles-arany

Inlay/Onlay

Milyen esetben javasolt az inlay vagy onlay használata? Mi a különbség a fogtömés, az inlay és az onlay között? Mikor érdemes fogkorona helyett inlay-t vagy onlay-t használni? Kérdéseire az alábbiakban szolgálunk válasszal.

fogaszat-arany

Fogfehérítés

Szeretne ragyogó fehér fogakat és szeretne újra magabiztosan mosolyogni? Olyan megbízható fogfehérítést szeretne, amely biztonságos és nem roncsolja fogait? Próbálja ki a ZOOM! AP (Advanced Power) fogfehérítési technológiát fogászati klinikánkon! Olvasson többet erről a kozmetikai beavatkozásról itt.

Call Now Button
Girl in a jacket
close-link