A fogbeültetés előnyei

A fogbeültetés előnyei közül a legfontosabb a rágóképesség helyreállítása. A fogpótlás ebben az esetben tartós, végleges megoldás a páciensnek, aki a szövetbarát anyagból készült implantátumnak köszönhetően nem érez semmiféle irritációt és ugyanúgy használhatja őket, mint ép fogazatát.

A fog implantáció a foggyökér mesterséges pótlása. A beavatkozás során az implantátum az állkapocsba előre kifúrt lyukban helyezkedik el. Anyaga titánium, mely nem irritálja a környező szöveteket (biokompatibilis).

Az implantátumra felhelyezett új fogak ugyanúgy viselkednek, mint a természetes fogazat. A páciens teljes biztonsággal ehet, rághat, mosolyoghat velük.

Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Tegye fel kérdéseit, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol!

A fogászati implantátumok típusai

Az Alpha Bio fog implantátumok magas minőségű anyagokból (titánium) készülnek. Kifejezetten teherbíróak és tartósak. Ezeket az implantátumokat nagyon komplex eljárással készítik, annak érdekében, hogy megfelelően integrálódjanak az állkapocscsontba. Szájsebészeink Alpha Bio és Nobel Biocare implantátumokat egyaránt használnak, attól függően, hogy mire van szükség a kezelés során.

A fogbeültetés előnyei

  • Ideális megoldás a kivehető fogsorok helyettesítésére
  • Nincs szükség az ép fogak lecsiszolására, amennyiben nem az összes fogat kell pótolni
  • A szövetbarát anyagból készülő implantátum nem vált ki allergiás reakciót
  • A rágóképesség szinte teljesen helyreállítható
  • Tartós, végleges megoldás a fogpótlásra
  • Biokompatibilis
  • Kiváló ár-érték arányú
  • A fogbeültetések 98%-a sikeres beavatkozás

Jelentkezzen be a +36 1 465 3100 telefonszámon

Mire kell figyelnem, hogy fogaim épségét a fogbeültetés után is megőrizzem?

A fogbeültetést követően a páciensnek továbbra is nagy gondot kell fordítania a megfelelő szájhigiéniára. A rendszeres (legalább napi két alkalommal), helyes technikával végzett fogmosás és fogápolás (fogselymezés, szájvíz használata) elengedhetetlen a fogak, illetve implantátumok épségének és egészségének megőrzéséhez.

Fontos, hogy a fogmosás tartson legalább 2 percig. A kefe körkörös mozgatásával haladjunk végig a fogsorokon úgy, hogy a kefe a fogfelszínnel 45 fokos szöget zárjon be. Amennyiben lehetőségünk van rá, ebéd után is mossunk fogat. A fogkefét havi rendszerességgel cseréljük.

A fogászati szűrővizsgálaton való részvétel (fél évente ajánlott), szintén létfontosságú a fogazat egészségének fenntartásához.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

Call Now Button
Girl in a jacket
close-link