Rólunk mondták

Vélemények, visszajelzések Pácienseinktől

Az Ügyfeleink elégedettségének ismerete a hosszú távú, folyamatos fejlődésre épülő gondolkodásunk egyik alapja és egyben Ügyfeleinkkel való őszinte partneri viszony kifejezője is.

Látogasson el közösségi oldalainkra is és ossza meg velünk tapasztalatait!

Medicover Facebook

Medicover LinkedIn

Dorina

2021. június

“Kedvesség és kiváló munkavégzés”

“Nagyon kedvesek és kiváló munkát végeznek.”

Adél

2021. június

“Gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolítás”

Dr. Bodnár Ádámnál voltam, a bal oldali bölcsességfogaimat húzta ki. Gyors és fájdalommentes volt. Előtte minden kérdésemre készségesen válaszolt, illetve a procedúra előtt/közben mindig elmagyarázta, hogy mi fog történni/mi történik. Kiskori félelmem a fogászat, de mind a környezet, mind a doktor úr és az asszisztens megnyugtató volt.”

Kriszta

2020. október

“5 csillagos fájdalommentes gyökérkezelés”

“Gyökérkezelésre mentem, mindig idôben fogadtak, abszolut fájdalommentesen, profi szakértemmel Dr Buniak Lavi-nak köszönhetôen megmentették a fogam. Barátságos, precíz, profi csapat! 5*”

Eszter

2020. október

“Fájdalommentesebb mint máshol”

“Fogkoeltavolitason voltam ma, nagyon szep lett, nagyon kedvesek voltak. 👌🏼 Es nem fajt annyira, mint eddig mas helyeken.”

Melinda

2020. augusztus

“Maximàlisan meg voltunk elégedve mindennel”

“Nagyon elégedett voltam önöknél. 6 éves kislànyomnak ajakfék eltávolításon voltunk önöknél. Kedves ismerősöm àltal kaptunk időpontot aki ott dolgozik, közbenjàrt, hogy szàmunkra legjobb időpontot kapjuk ami augusztus 10-én volt. Angliàban élünk így jò volt tudni előre az időpontot. Dr. Kertész Andreàhoz már úgy érkeztünk,hogy Kata a doktornővel konzultàlt, így nyugodt szívvel érkeztünk. A műtét nagyon profin, gyorsan,f àjdalommentesen zajlott. A doktornő megnyugtatta Laurát, elmondta mi fog történni. Maximàlisan meg voltunk elégedve mindennel.

Ezúton mégegyszer köszönöm Katànak és a Dr Kertész Andreànak.”

Márton

2018. február

“A kezelés csúcsminőségű”

“Jelenleg is épp kezelés alatt állok a Medicover Fogászaton, most volt a második alkalmam és hamarosan implantátummal távozok. Kivételes a szolgáltatás minősége az elejétől a végig, mind a fogorvosok, mind a személyzet részéről. Köszönöm nekik!”

Kata

2018. január

“Szívből ajánlom a Medicover Fogászatot”

“Majdnem két éve lett stéges fogsorom 4 implantátummal. Az eredmények és a szolgáltatás az elejétől a végéig briliáns volt. Nemrég az egyéves kontrollomra jöttem és két új foghidat építettem. Nem tudok elég hálás lenni Önöknek. Az orvosom Dr. Bodnár Ádám volt, ő végezte a kezeléseket az elejétől a végéig. Mindent elmagyarázott, a beavatkozás, amennyire lehetett, kellemes és nem utolsó sorban fájdalommentes volt. Emiatt is szívből ajánlom a Medicover Fogászatot.”

János

2017. december

“Tökéletes munka”

“Szeretném, ha tudnák, hogy a koronák felhelyezését követően egy héttel is minden rendben van, úgy tudom használni az új fogaimat, mintha a sajátjaim lennének. Ennek rendkívül örülök. Nagyra értékelem a fogászatukat, különösen a csapatot a tökéletes munkáért és az emberi bánásmódért.”

Dénes

2017. december

“Sokkal könnyebb és stresszmentesebb”

“Köszönöm szépen Bettina (* kollégánk)! Az olyan munkatársak, mint maga teszik a kezelést sokkal könnyebbé és stresszmentesebbé.”

Ferenc

2017. november

“Egyszerre nagyon barátságos és hozzáértő csapat"

“A kezelés jól ment és az egész egészségügyi csapat összességében egyszerre nagyon barátságos és hozzáértő.”

Erzsébet

Foghúzás

2017. október

“El szeretném mondani, milyen hálás vagyok”

“Nemrég értem haza a kezelésről és szeretném megosztani Önökkel, mennyire hálás vagyok a csapatuk profizmusáért, kedvességéért, és a fogászati kezelés minőségéért. Ismerőseimnek, családomnak ezentúl csak Önöket ajánlom!”

Péter

fog implantátum

2017. október

“Teljes mértékben meg vagyok elégedve"

Bodnár doktor úr nagyon profi, pillanatok alatt megtörtént a beültetés, amitől eléggé tartottam, hiszen még sosem volt ilyen jellegű kezelésben részem. Nagyon köszönöm neki és a személyzetnek a gyors és fájdalommentes munkát, teljes mértékben meg vagyok elégedve!“

Ágoston

fog implantátum

2017. szeptember

“A klinika és a személyzet egyaránt nagyon szívélyes.”

“Úgy voltam vele már a kezelés során is, hogy mihelyt hazaérek, írok Önöknek egy köszönő levelet hálám jeléül. Önök Bodnár doktorral az élen nagyon szívélyesen fogadtak, minden kérdésemre választ kaptam. A fogbeültetés különösebb fájdalom nélkül lezajlott, amiért külön nagyon hálás vagyok. A kezelő nagyon szép, modern és higiénikus, ami megnyugtatott. A következő időpontom a kezelési ütemterv szerint márciusban lesz, addig is minden jót kívánok Önöknek és még egyszer köszönöm az eddigieket!”

György

fogfehérítés

2017. augusztus

“Köszönöm a magas minőségű munkát és a kedves fogadtatást!”

“Nem igazán volt mitől tartanom, elvégre csak egy fogfehérítésre jöttem a Medicover Fogászatra. Azt tudom, hogy ennél vannak komolyabb beavatkozások is, azonban a klinika munkatársai egyáltalán nem éreztették velem, hogy ez „csak” egy rutin eljárás, sőt! Mindenki nagyon kedves volt és figyelmes, magas minőségű eszközökkel és profin dolgoztak. Örömmel ajánlom Önöket ismerőseimnek, barátaimnak!“

Nikolett

konzultáció

2017. augusztus

“Bátran és bizalommal várom a kezelésem megkezdését”

“Szerettem volna elmondani, hogy nagyon pozitívan csalódtam már az első konzultációs alkalom során. A konzulens orvos nagyon figyelmes volt és minden kérdésemre választ kaptam, és részletesen megbeszéltük a kezelés menetét. Így már egyáltalán nem is tűnik ijesztőnek ez az egész, így bátran és bizalommal várom a kezelésem megkezdését!“

Patrícia

cirkónium korona

2017. augusztus

“Mindenkinek köszönöm, és gratulálok a munkájukhoz!”

“Nagyon meg vagyok elégedve a Medicover Fogászat szolgáltatásaival! A kezelésem során két szép cirkon koronát kaptam a metszőfogaimra. A kezelő orvosom amellett, hogy nagyon profi, kimondottan barátságos és kedves is volt velem. Mindenkinek ajánlom a klinikát!“

Györgyi

cirkónium korona

2017. július

“Kedves, segítőkész és kompetens személyzettel voltam körülvéve”

“A szájsebészeti kezelésem során minden klinikán dolgozó szakember nagyon kedves és segítőkész volt. Velük együtt jutottam túl a nehezebb pillanatokon, amikor egy picit féltem. Dr. Bodnár Ádám a világ legjobb fogorvosa, nagyon ajánlom mindenkinek és csak hozzá szeretnék járni kezelésre a jövőben is!“

Pál

fogkorona

2017. június

“Fantasztikus munkát végeztek!”

“Véget ért a kezelésem, nemrég értem haza a klinikáról. Szeretném megköszönni a fogorvosomnak és a technikusoknak, asszisztenseknek a munkájukat, igazán professzionálisan végezték a feladatukat, fantasztikus munkát végeztek! Mindenképpen ajánlanám a Medciverdentalt bárkinek, akinek jó áron profi fogászati kezelésre van szüksége.“”

Áron

fog implantátum

2017. június

“Csak ajánlani tudom a Medicoverdentalt”

“Az első konzultáció során megkaptam a kezelési és költség tervet, amit látva úgy döntöttem az időponton tapasztaltak mellett, hogy a kezelésemet a Medicoverdentálnál fogom elvégeztetni. Vidéken élek, így Budapestre látogatni számomra mindig egy kicsit izgalmas és érdekes. Összesen három időpontra kellett bejöjjek. Az elejétől fogva azt éreztették velem a szakemberek, hogy a kezelésem számukra nagyon fontos, ami jól esett. Az első kezelés nagyon kellemes hangulatban telt. Majd következett a második alkalom, amely során lenyomatot vettek. Az átadáson pedig minden nehézség vagy nyomás nélkül, tökéletesen passzolt a hidam. Dr. Gótai Laura igazán kiváló munkát végzett. A kezelés végével az eredeti tervekhez képest valamennyivel kevesebbet is fizettem, ami külön egy kellemes meglepetés volt. Így hát mindenkinek ajánlom a Medicoverdentalt!“

Daniella

porcelán híd

2017. május

“Imádom az új fogaimat!”

“Szeretném köszönetemet és hálámat nyilvánítani a Medicoverdental munkatársainak, kezelőorvosomnak a kiváló munkájukért, imádom az új fogaimat! Minden tiszteletem az itt dolgozó fogorvosoké, lelkiismeretességük és precizitásuk egyedülálló véleményem szerint Magyarországon. A fiam kezelését is az itt dolgozó orvosokra fogjuk bízni.”

Call Now Button
Girl in a jacket
close-link