A Medicover Fogászati Klinikán a kiváló minőségű Straumann márkájú fogászati implantátum most 169 000 Ft-ért akciós áron elérhető!

Miért válassza a Straumann implantátumot?

Mert nem csak egy prémium megoldást kínál!

A csúcsminőségű implantátum kiszámíthatóbb eredményeket, hosszabb élettartamot biztosít.

Az implantátum fogászat úttörője és világszerte vezető képviselője, a svájci Straumann® 1974 óta kutat, fejleszt és gyárt implantátumokat. Nemzetközi hírű klinikákkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve a vállalat számos technológiai és technikai újítást vezetett már be az implantológiában.

A mai napig több mint 15 millió Straumann implantátumot helyeztek már be a világon.

A Straumann fogászati implantátum rendszerrel széleskörű, megbízható és biztonságos kezelés lehetséges. Ez a rendszer magában foglalja:

  • a szövet- és csont szintű (Tissue Level, Bone Level) implantátumokat, valamint a mini implantátumokat.
  • a SLActive® és SLA® felületi technológiákat, a kiszámítható osteointegrációhoz.
Straumann® rendszer
Straumann® rendszer

Különböző implantátum felületek

A csont és a mesterséges titán gyökér közötti legjobb kötés érdekében az implantátumok felületét porózussá teszik. Így a gyógyulás során a csont integrálódhat az implantátum porózus szerkezetébe. Ezek a mikroszkópikus méretű lyukak szabad szemmel nem láthatók az implantátum felületén.

Straumann SLA®
Straumann SLA®
Straumann SLActive®
Straumann SLActive®

SLA® referencia implantátum felület

Az 1998-ban bevezetett klasszikus SLA® felületű implantátum a nagy szemű homok fúvás technikán alapszik, amely makró érdességet generál a titán felületén. Az így kapott nano-struktúra ideális felületet biztosít a sejtek kapcsolódásához, a gyógyulás során bekövetkező csontintegrációhoz.

Számos klinikai és preklinikai vizsgálat megerősítette az implantátumok hosszú távú teljesítményét és megbízhatóságát, ezért ez a fogászati implantológia egyik leggyakrabban alkalmazott implantátum típusa.

SLActive® nagy teljesítményű implantátum felület

A SLActive® felület javítja az implantátum integrálódását a csontszövetbe, valamint a kezelés kiszámíthatóságát, felgyorsítva a gyógyulási időt.

A legújabb tanulmányok kimutatták a SLActive® implantátumok kiváló klinikai teljesítményét még a legnehezebb kezelési protokolloknál és az egészségügyi problémákkal küzdő páciensek esetében is.

Csontintegráció

Laboratóriumi vizsgálatok igazolják, hogy a SLA® implantátummal a nano-struktúrának köszönhetően más implantátum típusokhoz képest 6 és 8 hétről 3-4 hétre csökken a gyógyulási idő.

Újítások

A Straumann technológiai újításai javítják a kezelése eredményeit, megbízhatóságát és kényelmét:

A Roxolid® implantátum anyaga új terápiás lehetőségeket nyit meg, amelyek kevésbé megterhelők a páciens számára. Roxolid® cirkónium-oxidból és titán fémekből készül. Ez az elmúlt évek legjelentősebb innovációja a Straumann kutatásában és fejlesztésében. Az implantátum anyaga rendkívüli magas ellenállású, ami elősegíti az optimális csontintegrációt is.

A cirkónium-oxid implantátumok kiváló alternatívát jelentenek olyan páciensek számára, akik fémmentes implantátumot szeretnének.

Jelentkezzen be a

+36 1 465 3100

telefonszámon!

Vagy ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

Call Now Button