Skip to content Skip to footer
Szeged Fogászati Klinika

Szeged Fogászati Klinika

Szeged Fogászati Klinika – Szegedi Fogászatunkon magasan képzett, professzionális Fogorvosaink és Fogászati asszisztenseink gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb ellátást biztosítsák mindenki számára. Szakorvosaink kizárólag minőségi anyagokkal és korszerű módszerekkel végzik a kezeléseket.

Szakorvosaink minőségi anyagok felhasználásával, a legkorszerűbb fogászati módszerekkel végzik a kezeléseket érzéstelenítés mellett, hogy a fogászatunkon töltött idő valóban kellemes élmény legyen.

Klinikánk akadálymentes, valamint könnyen megközelíthető, központi helyen található.

Medicover Fogászati Klinika elégedett Páciens

Fogászati kezelések és beavatkozások

Tekintse meg széles körű fogászati kezelési kínálatunkat, amelyben az egyszerűbb fogtöméstől, gyökérkezeléstől kezdve a fogpótláson át a szájsebészetig és a fogászati implantátumokig mindent megtalál!

Árlista - Szeged Fogászati Klinika

Szegedi fogászati klinikánk kezeléseinek díjáért kattintson ide.

Elérhetőség - Szeged Fogászati Klinika

Cím:
6723 Szeged, Felső Tisza-Part 25.

Időpontfoglalás: +36 1 465 3131

A Medicovernél már hétvégén is foglalhat időpontot! Írjon nekünk e-mailt, és munkatársaink hamarosan keresni fogják Önt!

E-mail cím:
dental@medicover.hu
kapcsolat@medicover.hu

Nyitvatartás

Fogászat nyitvatartás:

Hétfő:8:00 – 20:00
Kedd:8:00 – 20:00
Szerda:8:00 – 20:00
Csütörtök:8:00 – 20:00
Péntek:8:00 – 20:00 

Megközelítés

Gépkocsival: 

A  Felső Tisza-Parton a  “Sárga” felől érkezve, közvetlenül megközelíthető a Klinika, a belváros felől pedig a Hajós utcára bekanyarodva érhető el a parkoló.

Gyalogosan:

A Hajós u. buszmegállótól a Tisza felé indulva a Felső Tisza-Parton a Bertalan híd irányában az épület közepén található a bejárat.

Parkolás:

Ingyenes parkolás közvetlenül az épület mellett érhető el. A parkolót a Felső Tisza-Partról az Árboc utcába kanyarodva, majd a Maros és a Kis-Tisza utcán áthaladva lehet megközelíteni.

További elérhetőségek

Medicover Fogászat Facebook oldal

Medicover Facebook oldal

@medicoverfogaszat Instagram oldal

@medicover Instagram oldal

Betegjogi képviselő: dr. Komjáti Andrea
+36 20 4899 537
andrea.komjati@ijb.emmi.gov.hu

Szegedi fogászati csapatunk

Fogorvos csapatunkat szigorú kiválasztási folyamaton keresztül alakítottuk ki, mert célunk, hogy magasan képzett és gyakorlott szakemberek álljanak az Önök rendelkezésére.

Fogorvosaink kiválasztásában fontos szempont, hogy több éves szakmai tapasztalattal és nemzetközi képzésekkel egyaránt rendelkezzenek, valamint idegen nyelveken beszéljenek és mindannyian elkötelezettek legyenek a Páciensek minőségi ellátásában.

Szájsebész

blank

Dr. Vágvölgyi Éva

Konzerváló, esztétikai fogorvosok

blank

Dr. Gyulai Balázs

blank

Dr. Udvari Klaudia