Skip to content Skip to footer
Mikroszkópos gyökérkezelés

Kezelések és tartalom

Mikroszkópos gyökérkezelés ára

Kérjük, válasszon klinikát a mikroszkópos gyökérkezelés árlista megtekintéséhez!

MIKROSZKÓPOS GYÖKÉRKEZELÉS

A legkorszerűbb fogászati mikroszkóp

A mikroszkópos gyökérkezelés, a diagnosztikai szűrés és a fogászati műtét területén a kivételes teljesítmény biztosítására tervezett legmodernebb Prima Mμ mikroszkóp páratlan minőségű képeket garantál.

A nuVar változó fókusztávolságú lencsével ellátott Prima Mμ készülék alkalmas visszaverődés nélküli képek készítésre, természetes színekkel és kontrasztokkal. A kiváló lencse és megvilágítás minden fogorvosi igényt kielégít.

Az operációs mikroszkóp előnyei a nem műtéti gyökérkezelésben

A mikroszkóp fejlett technológiai eszköz, amely segíti a fájdalom felderítését, valamint a fogak állapotának jobb láthatóságát az egyértelmű diagnózishoz. A mikroszkópot igénylő fogászat tudományágainak közül megemlíthetjük a gyökércsatorna kezelését, mivel az endodontikában a munkát milliméteres skálán, 10–30 mm mélységben végzik a csatorna térében.

A legkorszerűbb fogászati mikroszkóp

gyökérkezeléssel kapcsolatos összes eljárás nagy pontossággal és biztonsággal végezhető el a berendezés segítségével. A mikroszkóp lehetővé teszi:

  • A jelen lévő rendellenességek azonosítását a fogzománctól a gyökér mélységéig.
  • A lehetséges repedések megtalálását.
  • A perforációk keresését és ezek kezelését.
  • A belső/külső reszorpciók kutatását, diagnosztizálását és kezelését.
  • A fogbél könnyebb kezelését nagyon mély fogszuvasodás (vagy baleseti sérülés) esetén.

Mikroszkópos gyökércsatornák lezárása vertikális gyökértömő rendszerrel

Gutta-Smart meleg vertikális gyökértömő rendszer biztosítja a biztonságos és hatékony gyökértömést. A vertikális gyökértömés technika azt jelenti, hogy a fog koronai része felől a csúcs felé tömítjük a gyökércsatornát, és ezt a műveletet ismételjük, amíg a csatorna meg nem telik teljesen.

A Medicover Fogászaton a végleges gyökértömés minden esetben a leghatékonyabb lézeres baktériumölő, fertőtlenítő kezelés után történik.